Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal, seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarına, Elmatepe’de devam etti. Konuya ilişkin gönderilen açıklama şu şekilde: "Elmatepe Muhtarı Muammer Arslan tarafından davul-zurna ile karşılanan Başkan Uysal, “5 yıldır olduğu gibi yine sizlerin sorunları ile dertlenmeyi, çalışmayı, dürüstlüğü ve tertemiz kalmayı, huzurlu bir şehir vaat ediyorum “ dedi.



"EREĞLİ'NİN PARASINI ÇARÇUR ETMEM, ETTİRMEM"

Başkan Uysal konuşmasında, “Bugünlerde bir aday çadır kuracağım diyor, bahsettiği festival çadırı. Çünkü işi gücü Tarkan, her yerde Tarkan’la konuşuyorum diyor. Bu Ereğli’ye 1 yıl Tarkan yeter diye düşünüyor. Tarkan Ereğli’yi kurtarır artık. Ben Ereğli’nin parasını çarçur etmem, ettirmem.” ifadelerini kullandı.



"YATTA UYUYANA DEĞİL, ÇEKYATTA UYUYANA OY VERİN"

Bir diğer adayında tabansız söylemlerle öne çıktığını ifade eden Başkan Uysal, "Ereğli halkı yata binene değil, ata binene, yatta uyuyana değil, çekyatta uyuyana oy verecektir. Ata binen de, çekyatta uyuyanda benim. Ereğli kazanacak. Dürüst ve doğru insanlar kazanacak.”dedi. Başkan Uysal, Elmatepe’nin yanı sıra daha önce bir kez daha ziyaret ettiği Kışla Mahallesi’nde de iki ayrı noktada toplantılar gerçekleştirdi.

 

"YAŞAMI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN VARIZ"

Buralarda da vatandaşların ilgisine teşekkür eden ve sözleri sık sık alkışlarla kesilen Başkan Uysal, “İlçemiz çocuk paydalı, insan odaklı şehir olduğu zaman, burada yaşam kolaylaşır. Biz sizlerin yaşantısını kolaylaştırmak için, daha güzel bir Ereğli için tekrar göreve talip olduk. Oylarınızı gül hilale, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun partisine çok güçlü bir şekilde verin ki, bizde güçlü bir meclisle her sorunları çözmeye devam edelim” diye konuştu. Mahalle gezilerine Elmatepe Muhtarı Muammer Arslan, Kışla Muhtarı Muhammet Demir, Köseler Muhtarı Saip Ersalan ve muhtar adayları ile BBP Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik ve Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti"