Kozlu beldesinde tartıştığı belediye işçisini tabancayla vuran şahıs, olay sonrası bir kafede çay içip polise teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Kozlu beldesinde 04.00 sıralarında Kozlu Belediyesi'ne ait Prestij Park'ta meydana geldi. Sahil kenarındaki parkta alkol alan Ozan T., Kozlu Belediyesi'nde park ve bahçe bakımından sorumlu Onur Algül ile tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce belindeki tabancayı çıkaran Ozan T. kaçmaya çalışan Algül'ü sırtından vurdu. Algül, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından bir kafeye gidip, "Az ileride adam vurdum, bana çay getirin" diyen zanlı Ozan T., çayını içtikten sonra polise teslim oldu.

Öte yandan, belediye işçisi Onur Algül ile zanlı Ozan T.'nin, Kozlu beldesinde çekimlerine başlanan "Hazret" isimli dizide figüran olarak görev aldıkları öğrenildi. Algül'ün dün gece film çekimlerinde görev aldıktan sonra saat 01.00'de eve gittiği ve üzerini değiştirdikten sonra da işine döndüğü ifade edildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.