AKP Kilimli Belde Başkanlığı'na atama ile gelen ve 10 aydır görev yapan Cavit Taşçı, önümüzdeki günlerde yapılacak olan belde başkanlığı kongresi için aday olduğunu açıkladı. Kilimli Belde Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında adaylığını açıklayan Cavit Taşçı gövde gösterisi yaptı. Taşçı, Bildiğiniz üzere yaklaşık 10 aydır bu görevi atama ile yürütüyorum. Bu zaman zarfında beraber çok işler yaptık. Epey yol kat ettik. Teşkilat yapısını yeni baştan kurduk. Yıkılmış olan bu doğal yapıyı hep beraber onarmaya çalıştık. Kurullarımızı yeni baştan yapmaya çalıştık. Gençlik kollarımızı ve kadın kollarımızı ve diğer komisyonlarımızı hep beraber yapmaya çalıştık. Bu zaman zarfında yapmış olduğumuz Haziran 2011 genel seçimleri vardı. Kilimli bildiğiniz üzere çok engelli bir seçim yaşadı. Biz kadınlarımız gençlerimiz ve siz saygıdeğer hemşerilerimizle beraber AK Parti'ye gönül veren tüm insanlarımızla bu engelleri aşmış olduk. Önümüzde belde teşkilatımızın bir seçim süreci var. MYK'nın takvimini belirlemiş olduğu bu ayın dokuzunda bir delege seçimimiz var. Daha sonra aralık ayının dokuzunda da genel kongrelerimiz var. Tekrar bu göreve talip olduğumu bildirir sizlere gönülden teşekkür eder hepinize saygılar sunarım dedi.
AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Horozoğlu da, Burada olmamızın sebebi Cavit Başkanımıza sonsuz destek vermektir. Bu gaye ile burada bulunuyoruz. Cavit Başkanımız ile beraber burada seçimlere gireceğiz. Desteğimizi sonuna kadar ona vereceğimizi burada bildiriyoruz. Seçimlerde ona başarılar diliyoruz dedi.
AK Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Semerci ise Güzel bir seçim atmosferinden sonra beldemizin belediye ve belde başkanlar8ımızın güzel bir çalışması sonucu Kilimli'de çok güzel bazı hizmetler yapıldı. Bazıları görmek istemese de dahil gören göz duyan kulak bir şeyleri ifade ediyor. Kilimli'nin çevresi değişiyor. Eskiden olan kavgalı gürültülü Kilimli yok. Şimdi bakıyorum ben herkes birbiriyle kol kola, güzel bir ortam yakalanmış. AK Parti'nin oy oranı yüzde 40'lara kadar uzanmış. Daha önce Kilimli başka bir süreçten geçmişti ama ona rağmen yüzde 40 artmış oyumuz, bu birlik beraberliğin yapılan, kadın ve gençlik kollarının, belde teşkilatının uyumlu çalışmalarından dolayı olmuştur. Bu vesile ile MYK'nin yapmış olduğu tüzük gereği kadın kollarımızın seçimleri yapılmıştı. Şimdi de belde seçimlerimiz yapılıyor. Biz belde seçimlerini birlik ve bera-berlik içerisinde yaparak Kilimli'ye çok daha güzel hizmetler yapmak için Cavit Başkanı tekrar aday olmasından dolayı kutluyorum. Yapmış olduğu çalışmalardan dolayı da tekrar kendisini tebrik eder hayırlı olmasını diliyorum şeklinde konuştu.