Kdz.Ereğli Devlet Hastanesinde çalışan ve kadroya geçen HAK-İŞ’e bağlı 290 taşeron işçisi kurban Kesti.

 

Ereğli Devlet Hastanesi Acil bahçesinde düzenlenen törende konuşan Ereğli Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü İbrahim Duvarcı, taşeron işçilerin kadroya geçişinde emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Duvarcı; ”Biz mesleğimizde kadrolu ya da kadrosuz taşeron diye tabir ettiğimiz arkadaşları bugüne kadar ayırmadık. Hepimiz bu çarkın bir dişlisiyiz. Devletimizde bu farkı ortadan kaldırdı. Rabbim diğer kadro alamayan yemekhane, sterilizasyon personellerimize de inşallah Allah nasip eder. Devletimiz bu konudaki çalışmalarını inşallah en kısa sürede yapar. Burada doktoru, hemşiresi, sekreteri, temizlik personeli, veri elemanı, güvenliği her biri bu 1000 kişilik ailenin birer ferdidir. Biz sizleri bugüne kadar ayırmadık, devletimize de sizler adına buradan teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra taşeron ile atama yapılmaz, inşallah bundan sonra ki gelecek herkesi kadrolu olarak almaya devam eder. Allah kurbanınızı hayırlı eylesin hayırlı olsun” dedi.

 

Konuşma sonrası Kuran’ı Kerim okunmasının ardından dua edilerek kurban kesildi.

 

Yapılan törene; Hastane Başhekim Vekili Vildan Türkeli, Hastane Müdür Yardımcıları, HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ Zonguldak İl Başkanı Güven Kaya ile çok sayıda kadroya geçen taşeron işçisi katıldı.