Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Çaycuma Belediyesi'nde çalışan 75 taşeron işçisiyle toplantı yaptı. Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Başören, Yazı İşleri Müdürü Özlem Kaydır, Su İşleri Müdürü Hayri Karakuş, Zabıta Komiseri Halit Mısırlı, Sendika Temsilcisi Sedat Özcan ve müteahhitte çalışan işçiler katıldı.
Görev süresi içinde ilçeye büyük hizmetler kazandırdıklarını ve bunda çalışanların payı olduğun vurgulayan Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Yeni yapılan ihale ile müteahhit işçilerimizin ücretlerine yüzde 12 oranında artış sağladık. Fazla mesailer için şartnameye madde koyduk. Müteahhit firma ile görüşerek, 100 lira yemek parası verilmesini sağladık. Ayrıca iş elbisesi vereceğiz. Önümüzdeki yıl yapılacak olan ihalede, eğer yasal düzenlemeler müsaade ederse, kömür yardımı ve su abonesi olan taşeron işçilerden su ücreti alınmaması konularında iyileştirmeler yapacağız dedi.
Toplantıda söz alan Belediye Yazı İşleri Müdürü Özlem Kaydır da, yapılan ihale ile ilgili olarak işçilere bilgi sundu. Bu arada Başkan Gülşen'in talimatı üzerine işçiler, kendi aralarında üç arkadaşlarını temsilci seçti.
İşçiler, bu yıl yapılan ihalede kendilerine sağlanan iyileştirmelerle ilgili olarak Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve ekibine teşekkür ettiler
Belediye Başkanı Mithat Gülşen, işçi temsilcilerinin ve işçilerin çalışma performanslarını pozitif görmek istediğini dile getirerek, toplantı sona erdi.