Kdz. Ereğli'de, Pazarcılar ve Tekel Bayiciler Esnaf Odası Başkanı Fehmi Taşkın, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü’yü ziyaret etti.
Önceki hafta gerçekleştirilen genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Taşkın, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alması ardından, beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk ziyareti, İlçe Emniyet Müdürü Ünlü’ye gerçekleştirdi.
Nezaket amaçlı ziyarette konuşan Taşkın, gerçekleştirilen kongre ve Oda’nın çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardığı Ünlü’ye, polisin ilçede huzur ve güvenin sağlanmasında gayretlerinden dolayı teşekkür etti.
Ünlü de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek. Halkın huzur, güven ve refahının asli görevleri olduğunu hatırlattı.
 

POSBIYIK’A PLAKET
Oda Başkanı Taşkın ikinci ziyaretini ise Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a gerçekleştirdi.
Posbıyık’ın, gerek Pazarcılar ve tekel bayileri Odası’na, gerekse pazarcı esnafına görevde bulunduğu dönemlerde büyük katkıları olduğunu savunan Taşkın, “Sayın Başkanım, bu anlamda size bir kez daha teşekkür ediyorum. Önceden programınız nedeniyle katılamadığınız genel kurulumuzda, desteklerinizden dolayı hazırlattığımız plaketimizi bugün sunmak istiyoruz” dedi.
Taşkın’ın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte plaketini takdim ettiği Posbıyık da,  ilçedeki pazaryeri ve pazarcı esnafının vatandaşlar için son derece önemli olduğuna değinerek, “Belediye olarak sizin ve vatandaşlarımızın rahat ortamda satış ve alışveriş yapmalarını temin bizlerin görevidir. Göreve yeniden seçilmenizden dolayı sizi ve yönetim kurulu üyelerinizi kutluyorum” diye konuştu.
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, birlikte hatıra fotoğrafları çektirildi.
Karadeniz Ereğli Pazarcılar ve Tekel Bayiciler Esnaf Odası Başkanı Fehmi Taşkın, beraberinde, yönetim kurulu üyeleri İsa Yurtkuran, Mahmut Öztürk, Süleyman Danışmaz, Emre Kamsız, Fikri Kapan ile birlikte, Belediye Zabıta Müdürü Halit Aydın’ı da ziyaret etti.