Bazı Kamu görevlilerini kapsayacak olan 3600 ek gösterge çalışmalarının alt yapısı hazırlanarak Meclise sunulacak.

Yapılan alt yapı çalışmasına göre Yüksek okul mezunu Hemşire, öğretmen, din görevlileri Polis ve Kamu da çalışan Daire Başkanları ve Şube müdürlerini kapsayacak. Bu kapsamın genişletilmesini isteyen memurların gözü Sendikalarına çevrildi.

 

Sağlık-Sen,,Diyanet-Sen-,Eğitim-Sen ve Emniyet-Sen gibi bazı sendikalar kolları sıvayıp  Kapsamın genişletilerek Lise ve Üniversite mezunu Şef, Uzman ve memurların da bu kapsama dâhil edilmeleri için Sendika üst düzeyde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden birçok memur Sosyal Medya üzerinden bağlı oldukları kendi  sendikalarına  isteklerini ve tepkilerini şu şekilde dile getiriyorlar :

 

“Polis, öğretmen, hemşire, din görevlisi ve idari personel, İdari Personel ( Daire Başkanları, Şube müdürleri ) ek gösterge haklarına kavuşacak olmalarını  olumlu bulmakla beraber bu çalışmanın dar kapsamda değil tüm Memur personellerin  tahsilleri düzeyinde yapılmasını istiyoruz. Sendikalarımızın değerli  Başkan ve yöneticilerinin Bu konuyu Sayın Cumhurbaşkanına iletilmesini istiyoruz, Taslak Meclise sunulmadan bizim gibi mağdur olacak olan memurlarında aynı kapsama alınmasını istiyoruz”