A sınıfı belgeli seyahat acentesi TRANSOB  tatil rezervasyon  hizmetlerine Kdz. Ereğli  ve çevresinde devam ediyor.

 

Acente yetkilisi Damla Saral, tatil gezi ve yolculuklar için çok çeşitli seçenekleri bulunduğunu belirterek erken rezervasyonlarda iptal seçeneklerinin de bulunduğunu  açıkladı.

 

Kdz. Ereğli’de hizmet veren  TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acenteler Birliği) A sınıfı belgeli acentesi TRANSOB önümüzdeki tatil sezonu için önemli açıklamalar yaptı. Acente yetkilisi Damla Saral gazetemize açıklama yaparken,  “Türkiye’de otellerde dinamik fiyatlama sistemi kullanılmaktadır. Yani otellerin doluluk oranı arttıkça fiyatları da artmaktadır. Erken rezervasyon döneminde oteller taban fiyatlarını sunmaktadırlar ki bu oran %50 ile %20 arasında bir indirimle sağlanmaktadır” diyerek, verdikleri hizmetleri şöyle sıraladı:

 

 

ERKEN REZERVASYON VE 12 TAKSİT

Ülkemizde 10 yıldır uygulanan bu sistem giderek yaygınlaşmakta ve tatilcilerimize büyük avantajlar sağlamaktadır. Örneğin: yaz döneminde 2000 TL  ödeyeceğiniz 5 yıldızlı lüks bir tatile; erken rezervasyon sayesinde 1000 ile 1200tl civarında bir ücret ödeyerek üstelik kredi kartınıza 12 taksit gibi seçeneklerle gidebilirsiniz.

 

 

İPTAL HAKKINA SİGORTA

Ayrıca tatil tarihiniz geldiğinde ve elinizde olmayan bir nedenden dolayı tatilinizi iptal etmeniz gerektiğinde, erken rezervasyon döneminde yaptırdığınız 20 TL’lik iptal sigortanız sayesinde son 72 saate kadar yaptığınız iptallerde oteliniz size paranızın tamamını geri öder ve mağdur olmamış olursunuz.

 

 

UÇAK BİLETİ DE SATIYORUZ

Erken rezervasyon sadece otel ve tatillerde değil; uçak bileti, yurtiçi-yurtdışı turlar,  kültür turlarında da geçerlidir. Tatil, gezi ve yolculuklarınızı ne kadar erken planlarsanız o kadar büyük avantajlardan ve indirimlerden yararlanırsınız.

 

 

DANIŞMANLARIMIZ HİZMETİNİZDE

Ayrıntılı bilgi ve fırsatlardan haberdar olmak, turizm ile ilgili her türlü sorularınızı sormak için TRANSOB TURİZM’e gelip; turizm danışmanlarımıza danışabilirsiniz.

TRANSOB TURİZM Ereğli’nin tek TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acenteler Birliği) A sınıfı belgeli acentesidir.

 

 

KAÇAK REZARVASYONA DİKKAT !

Maalesef Ereğli’mizde ve ülkemizde belgesiz, kaçak ve denetimsiz yani insan hayatını hiçe sayan geziler düzenlenmektedir. Bu geziler yasal değildir ve büyük cezaları vardır. Lütfen her bilinçli tüketici gibi dikkatli olunuz ve bu suça ortak olmayınız.

 

 

KAÇAK ORGANİZASYONDA ÖLÜMLER OLDU

Henüz birkaç hafta önce bu kaçak gezilerden birinde, denetimsizlikten kaynaklı belgesiz, bakımları yapılmamış araçlarla yola çıkılan ve turizm gezileri yapabilecek nitelikte olmayan kişilerin düzenlediği bir gezi yüzünden yedi tane gencimiz hayatını kaybetmiştir. Unutmayınız, hiçbir şey insan hayatından daha değerli değildir.