Zonguldak İl Genel Meclisi'nin Eylül ayı ikinci birleşimi dün gerçekleştirdi. İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi başkanlığında toplanan dünkü birleşimde, Devrek İlçesi Ermekoğlu Köyü'nde yapılması planlanan tavuk çiftliğine ilgili komisyon tarafından raporlara onay verildi. Üyeler ayrıca; Gökçebey İlçesi'ndeki tavuk çiftliği teklifini de ilgili komisyonlara havale etti.
Bir önceki birleşime ait tutanak özetini okunduğu şekliyle üyeler tarafından oybirliğiyle onaylandı. Üyeler; Devrek İlçesi Ermekoğlu Köyü'nde yer alan tapuda 104 ada, 164 no'lu parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde, tavuk çiftliği tesis alanı yapmak üzere malikleri tarafından hazırlattırılan Uygulama İmar Planı'nın onaylanmasıyla ilgili, İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık ile Tarım Komisyonlarının ortaklaşa hazırları raporları uygun görerek, oybirliğiyle onayladı.
Gökçebey İlçesi Çukur Köyü'nde yer alan tapuda 128 ada, 4 no'lu parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde, tavuk çiftliği tesis alanı yapmak üzere malikleri tarafından hazırlattırılan, Uygulama İmar Planının onaylanması teklifini, detaylı görüşülmek üzere İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık ile Tarım Komisyonlarına havale etti.