Gökçebey Belediye eski başkanı Zeki Kılıçarslan, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci’ye taziye ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

Sendikadan konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde: GMİS Genel Sekreteri Hakkı Arslan’ın vefatı nedeniyle üzüntülerini dile getiren Kılıçarslan, “Rahmetli başkan kendisini işçi sınıfı mücadelesine adamış, sosyal demokrasiyi özümsemiş aydın emek temsilcisiydi. Emeği temsil ederken zamansız bir zamanda aramızdan ayrıldı. Acınızı paylaşıyor, arkadaşımıza da Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun” dedi.  Acılarını paylaştıkları için Kılıçarsalan’a şükranlarını belirten GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, “Arkadaşımız, hiç aklımızdan geçmeyen bir zamanda, adeta bizi şoke ederek aramızdan ayrıldı. Kendisini çok özlüyoruz. Daha birlikte uzun yıllar temsil ettiğimiz emekçi kitlesi için mücadele edecektik. Arkadaşımız, mücadeleci kişiliğiyle bizlere adeta doping oluyordu. Mekanı cennet olsun. Onu bizler ve maden işçisi unutmayacak” dedi. Kılıçarslan’ın  taziye ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan Yardımcısı Zeki Esen, CHP Devrek İlçe Başkanı  Yaşar Bükrü, CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay, CHP Devrek İlçe eski Başkanı Şeref Aydınlı da katıldılar.

 

Kabasakal’a Tebrik Ziyareti

Demirci’yi ziyareti ardından, Hakkı Arslan’ın vefatı sonrası göreve gelen GMİS Teşkilatlandırma ve Genel Eğitim Sekreteri Kahraman Kabsakal’ın makamına gecen Kılıçarslan ve beraberindekiler, Kabasakal’a yeni görevinde başarı dileklerini ilettiler.