Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Düzce Barosu tarafından Akçakoca ilçesinde yaptırılan sosyal tesisi inceledi.

Akçakoca Adliyesi karşısında yapımı devam eden sosyal tesisi inceleyen Feyzioğlu, burada yaptığı açıklamada Düzce Barosuna çok güzel bir idari ve sosyal tesis kazandırdıklarını söyledi. 

İnşaatın bitimiyle tesisin çok amaçlı kullanılan bir idari bina olacağını belirten Fevzioğlu, "Adliye binasının karşısında modern, kullanımlı bir bina yaptık. İnşaatını birlikte teftiş ettik. Öyle umut ediyorum ki ağustos ayında hizmete girecek. Sadece Düzce’deki avukat meslektaşlarımıza değil, tüm hakimlerimize, savcılarımıza, memurlarımıza ve vatandaşlarımıza açık kısımları olacak. " dedi.

Fevzioğlu, bu binanın vatandaşlara yönelik adli yardım veren bir bina olacağını aktararak, şunları kaydetti:

"Baromuzun sosyal devlet anlayışı çerçevesinde adli yardım hizmeti verilecek. CMK ofislerimiz de olacak. Vatandaşlarımızın da hizmet alabileceği, gidebileceği çok güzel bir mekan olacak. Ben burayı seviyorum ve bir ev aldım. Her halinin beğendiği bir kent. Yani bende bir Akçakocalı oldum."

Feyzioğlu'na incelemeler sırasında Düzce Baro Başkanı Azade Ay eşlik etti. 

(AA)