Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Kozlu Belde Gençlik Kolları, kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtım törenine, TDH Zonguldak Merkez İlçe Temsilcisi Yusuf Deniz ile TDH Kozlu Belde Temsilcisi Satı Özmen de katıldı.
TDH Zonguldak Merkez İlçe Temsilcisi Yusuf Deniz, törende yaptığı konuşmada, "Ülkemiz son dönemde sıkıntılı bir süreçten geçiyor. AKP hükümeti ile muhalefet görevini yapmıyor. Türkiye'de alternatif bir yol çizerek değişim hareketini başlattık. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül liderliğinde başlayan hareketin örgütlenme çalışmalarını yapıyoruz. Biz bu toprakları ve halkımızı seven bir hareketiz. Ayrıştıran değil, birleştireniz. Bu memlekette herkesin inancına saygılıyız. Gelinen süreçte herkes hayal kurmayı unuttu. Bu sıkıntılı süreçte işsizliği kader diye halka benimsetiyorlar. Aslında işsizlik kader değildir. Değişim hareketi olarak gençlerimize önem veriyoruz. 35 yaş altı gençlerimizin yüzde 50'sinin üye kaydını yapacağız. Gençlerimizin önü açıktır. Halkımız Türkiye'de yeni oluşum olarak TDH'yi gördü. Örgütlenme çalışmalarımız devam ediyor. 9 tane beldemizde örgütlenme çalışmalarımız bitti. Partimiz kurulduktan sonra amacımız iyi bir çalışmayla iktidara gelmektir" dedi.
TDH Kozlu Belde Temsilcisi Satı Özmen de, konuşmasında, Türkiye'de siyasi partilerin sorunları çözeceğinin yanı sıra balıkçı ve kayıkçı kavgası yaptıklarını söyledi. Halkın geçim derdiyle uğraşırken kendi ikballeri için kısır bir döngü içinde kavgalarını sürdürdüklerini ifade eden Özmen, "Bugünkü siyasi yelpazede iktidar olan olmayan mevcut partiler halkın sorunlarını unutup birbirlerini boğazlarcasına bir kavga içindeler. Halkımız geçim derdiyle uğraşırken, kendi ikballeri için kısır bir döngü içinde kavgalarını sürdürüyorlar. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Zonguldak'ta da gençlerimiz işsizlik girdabında boğulurken, iktidar ve muhalefete mensup 5 Zonguldak milletvekili TTK'da Çinli işçiler çalıştırılmasını bile ağızlarına almıyor ve gündeme getirmiyorlar. TDH olarak soruyoruz? Türk gençleri Çinliler kadar becerikli değil mi?
Türk gençleri Çinliler kadar çalışkan değil mi? Türk gençleri Çinliler kadar ekmeğe ve aşa muhtaç değil mi? Türkiye'de değişmesi gereken her şey bu değişim hareketi ile değişecek. O günler bir seçim kadar yakındır" diye konuştu.