Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Merkez İlçe Başkanı Yusuf Deniz, önceki gün yaptığı basın toplantısında, TDH'nin kadrosuna eklenen yeni isimleri açıkladı.
İnsanların son dönemde hayal kurmayı unuttuklarını belirten Deniz, TDH'nin iktidara gelmesiyle birlikte insanların daha yaşanabilir bir hayata kavuşacaklarını kaydetti. Deniz, TDH belde başkanlığına atanan yeni isimleri açıklamadan önce şu görüşlere yer verdi:

"DEĞİŞİMİ ANCAK İDEALİSTLER YAPAR"
"Ne yazık ki, bu ülkede insanlarımız hayal kurmayı unuttular. Anneler çocukları için, gençler gelecekleri ve meslekleri için hayal kuramıyor. Küçük işletme sahipleri, esnaf arkadaşlarımız işletmelerini büyütmenin hayalini kuramıyor. İnsanlar beldeleri, mahalleleri, kentleri için hayal kuramıyor. Ne yazık ki, herkes elindekini kaybetmeme telaşına düştü. Oysa memleket böyle değildi. Herkes işini büyütmenin heyecanı içindeydi. Yaşadığı şehir için bir şeyler isteniyordu. Üniversite, havaalanı, organize sanayi bölgesi, çocuklarının girişken olmasını istiyordu. Ama ne yazık ki insanlarımız bu heyecanını kaybetti. Biz TDH olarak halkımızın devamlı olarak aldatıldığı bu iktidar dönemine son vereceğiz. İşçinin, köylünün, esnafın, memurun, emeklinin hakkını sonuna kadar savunacağız. Biz gençlerimizin yarınları, umudu olacağız. Değişimi ancak idealist insanlar yapar. İdealizm siyasetin mevcut durumlarından kesinlikle memnun olmayan ulusal ve uluslar arası olumsuz şartları reform yoluyla değiştirmek amacıyla ileri sürülen hukuki, ahlaki, insani gibi benzeri değerler ve idealler bütünüdür. Realizmden farklı olarak idealizm olanla değil olması gerekenle ilgilenir. Bu yüzden ideal bir dünya kurmak için uğraşır. TDH gerçeklere boyun eğmek yerine olumsuz gerçekleri değiştirme idealine sahiptir. TDH halkın zaten sahip olduğu şeyleri ona pazarlama siyaseti yapmayacaktır. TDH halkın sahip olamadıklarına halk sahip olsun diye siyaset yapacaktır."
Yusuf Deniz, açıklamasının ardından beldelere atanan başkanlarının isimlerini açıkladı. Beycuma Belde Başkanı Hakkı Yavuz, Elvanpazarcık Belde Başkanı Cemal Akgöz, Karaman Belde Başkanı Serkan Yıldırım, Çatalağzı Belde Başkanı İsmet Dinçer, Muslu Belde Başkanı Tibet Adıyaman, Gelik Belde Başkanı Kerem Baki oldu. Açıklamanın ardından yeni atanan belde başkanları, TDH ile başarılı bir siyaset yapacaklarını söylediler.