Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Devrek İlçe Başkanlığı'na, eski bakanlardan rahmetli Veysel Atasoy'un yetiştirdiği Yaşar Ocakçı atandı.
Dün Devrek Çınar Otel'de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına, TDH İl Başkanı Harun Akın, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Deniz, Çaycuma İlçe Başkanı Fulya Kurtuluş Aydın, Gökçebey İlçe Başkanı Necati Aratoğlu ve partililer katıldı.
TDH İl Başkanı Harun Akın, yaptığı konuşmada, "Türkiye Değişim Hareketi olarak Sayın Mustafa Sarıgül'ün talimatları ile Zonguldak'a bağlı ilçe ve beldelerde çalışmalarımıza hız vererek başkanlarımızı belirleme aşamasında son noktaya geldik. Siyasetin uzun zamandan bu yana içerisindeyim ve bu konuda da tecrübeliyim. Örgütlenmede sıkıntı çekmeden rahat bir şekilde arkadaşlarımın da yardımlarıyla Türkiye Değişim Hareketi'nin amaçlarını, çalışmalarını vatandaşlarımıza anlatacağız. İlçe Başkanı arkadaşlarımız da siyaset anlamında gayet tecrübeliler o yüzdendir ki ileride oluşacak olan partimizi gayet iyi temsil edeceklerine inanıyorum. Türkiye geneline baktığımız zaman vatandaşlarımızın beklentileri ile bire bir örtüyor. Zonguldak siyasetin zor olduğu bir ildir ve emeğin başkentidir. Ben inanıyorum ki, Türkiye Değişim Hareketi, Türkiye'nin ve ilimizin önünü açacaktır. Devrek benim çok değer verdiğim bir ilçedir. Sayın Başkanımız Yaşar Ocakçı'nın ilçede Türkiye Değişim Hareketi'ni en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum" dedi.
TDH Devrek İlçe Başkanı Ocakçı da, konuşmasında, "Liderimiz Mustafa Sarıgül'e inandığım ve güvendiğim için teklifi kabul ettim. Devrek'te en kısa zamanda yeni yönetimimizi oluşturacağız ve süratle örgütleneceğiz. Hareketimiz, Devrek, Zonguldak ve Türkiye'de her geçen gün güçlenecektir" dedi.