TED Kdz.Ereğli Koleji tarafından geleneksel olarak düzenlenen “SANAT GÜNLERİ” resim sergisi açıldı. 
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarında düzenlenen resim sergisi Atatürk Kültür Merkezi’nde Kdz.Ereğli  Milli Eğitim Müdürü Naci Kılıç, TED Kdz.Ereğli Vakıf Üyesi Av.Kaan Fidan, TED Kdz.Ereğli Koleji Lise Müdürü Selim Aslankaya, TED Kdz.Ereğli Koleji İlköğretim Müdürü Nilay Hanlıoğlu ve TED Kdz.Ereğli Koleji Görsel Sanatlar öğretmenleri Seda Anıl ve Ebru Aydın tarafından kurdele kesilerek açılışı gerçekleştirildi. 
TED Kdz.Ereğli Koleji Lise Müdürü Selim Aslankaya yaptığı açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 
"TED Ereğli Koleji Vakfı özel okullarının görsel sanatlar kulübünün ortaya çıkartılan eserlerin sergileneceği sergiye hoş geldiniz. Akademik çalışmalara çok önem verdiğimiz gibi okulda sanatsal, sportif, kültürel ve sosyal etkinliklere de çok önem vermekteyiz. Görsel sanatlar dersinde kulüp çalışmalarında öğrencilerin bir sene boyunca ortaya çıkardığı eserleri paylaşmak istedik. SANAT GÜNLERİ etkinliğimize hoş geldiniz.”
TED Müzik öğretmenlerimiz çaldığı müzikler eşliğinde gezilen sergi büyük beğeni topladı. Çok sayıda öğrencinin yanı sıra, veliler, okul yöneticileri ve öğretmenleri sergiyi başından sonuna kadar büyük merak ve heyecanla inceledi.
Sergi 26 Mayıs tarihine kadar Atatürk Kültür Merkez’inde sergilenmeye devam edecek.