Türk Eğitim Derneği (TED) Zonguldak Koleji Vakfı Özel İlköğretim Okulu, “Karma Resim Sergisi” açtı ve “Müzik Günü” etkinliği düzenledi.
KARMA RESİM SERGİSİ
Yılsonu Karma Resim Sergisi, TED İlköğretim Okulu’nda açıldı. Anasınıfından 8’inci sınıflara kadar öğrencilerin resimleriyle katıldığı sergi; veli, öğrenci ve öğretmenlerin beğenisini kazandı. Sergiye katılan öğrenciler, yıl içinde edindikleri birikimleri eserlerinde ifade edebilmenin gururu içindeydi. Öğrenciler, yaratıcılıklarını renklere ve objelere dönüştürmenin haklı övgüsüyle karşıladılar konuklarını. Velilerin ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen sergi öğrencilerimizin sanata karşı da ilgilerinin çok büyük olduğunun bir göstergesiydi.

“MÜZİK YAŞAMDIR,
IŞIKTIR, SEVGİDİR”
TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel İlköğretim Okulu öğrencileri, “Müzik Günü” olarak belirledikleri 10 Haziran Cuma gününü notalarla süslediler.
Öğretmenleri Alper Dülger ve Can Duranoğlu eşliğinde yıl içinde yapılan çalışmalar, okulun diğer öğrencileriyle ve öğretmenlerle paylaşıldı ve büyük beğeni kazandı.
Keman, yan flüt ve gitardan oluşan okul orkestrasının yaptığı açılıştan sonra 2, 3, 4 ve 5’inci sınıf öğrencilerinin bireysel performansları sergilendi.   Hafta sonu müzik kurslarına katılan org ve gitar öğrencilerin performans sunumları büyük ilgi gördü. Kapanış okulun Pop Orkestrası ile gerçekleşti.