Kdz. Ereğli TED Koleji’nden yapılan yazılı açıklamada, , “4. Geleneksel Bilime Yolculuk” Laboratuvar Etkinliğinin gerçekleştirildiği bildirildi.

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörü Ramazan Yıldırım’ın ettirlikle ilgili olarak , “Etkinliğimizin amacı ilçemizdeki ortaokullarda okuyan öğrencilerin bilimle dolu bir gün geçirmelerini sağlamaktır” sözleriyle konuştuğunun belirtildiği açıklama şöyle devam etti:

Etkinliğimize, ilçemizin 7 ortaokulundan 56 öğrenci ve 7 fen Bilimleri öğretmeni katılmıştır. Okulumuza gelen misafir öğrencilerimiz, laboratuvar önlüklerini, deney kartlarını alarak öğleden önce 5 deney, öğleden sonra 5 deney olmak üzere toplam 10 tane deney gerçekleştirdiğini söyledi.






Ramazan Yıldırım,

Misafir öğrencilerimize gün boyunca okulumuz 10. sınıf öğrencileri deneyler sırasında  eşlik ettiğini, tüm deneyleri misafir öğrencilerimizin her biri kendi yaptığını ve bilime dokunarak öğrenmenin keyfini yaşadığını belirtti.

Günün sonunda TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Genel Koordinatörü Ramazan Yıldırım, tüm öğrenci ve öğretmenlere katılım belgesi, günün hatırası olarak deneyler kitabı hediye etti.  

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörü Sayın Ramazan YILDIRIM, etkinliğin gerçekleşmesinde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, etkinliğe katılan ortaokul yöneticilerine, Fen Bilimleri öğretmenlerine teşekkür etti. Ayrıca etkinliğin oluşumunu sağlayan kendi öğrenci ve Fen Bilimleri öğretmenlerimizi kutladı.