TED Kdz.Ereğli Koleji’nin geleneksel  “Öğretmenler Günü Yemeği” Bağlık Gazinosu’nda gerçekleştirildi..

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı’nın her yıl öğretmenler adına düzenlediği yemek Vakıf Başkanı Celal Bozkuş’un ve Lise Müdürü Sayın Selim Aslankaya yaptığı açılış konuşmaları ile başladı.

Vakıf Başkanı  Bozkuş “TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarında görev yapan siz değerli öğretmenlerimiz Atatürk’ün açtığı çağdaşlaşma yolundaki hedeflere doğru ilerlememiz için var gücünüzle çalışacağınıza olan inancımızla öğretmenler gününüzü kutluyorum. Yıllardır okulumuza verdiğiniz emeklerden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlikle daha pek çok başarıya imza atacağımıza inancım tamdır.  Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi  Müdürü Aslankaya’da  “Tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyor, bizlere böyle bir kutlamayı hazırlayan Değerli Vakıf Yöneticilerine sonsuz teşekkürler ediyoruz. TED olmanın, TEDli olmanın ayrıcalığını böyle birlik ve beraberlik içinde olduğumuz anlarda daha çok hissettiğimi bilmenizi istiyorum. TED ve Milli Eğitimin bizlere yüklediği vizyon ve misyona bağlılığımızı geçen yıllarda yaptığımız güzel çalışmalarla gösterdik. Aynı inançla önümüzdeki yıllarda da öğretmenliğimizi en yüce emek olarak yaşayacak ve öğrencilerimize yaşatacak olmanın mutluluğu içindeyim. ”diyerek güzel bir gece geçirmeyi diledi.

 

Ayrıca gecede okulda 10 ve 20 yılını doldurarak kuruma emek veren öğretmen ve memurlara plaket verildi.  Plaket alan öğretmen ve memurlar:

 

Selim ASLANKAYA                        20 YIL

Vildan SARP                                20 YIL

Deniz ÖZOĞLU                             22 YIL

Berkan DURAK                             10 YIL

Gülşah TOMBULOĞLU                    10 YIL

Hale ŞENGÜL                               10 YIL

Seda ANIL                                  10 YIL

Rıfat İLHAN                                 10 YIL

Hasan Fehmi KINAY                      10 YIL

Esra KOPAN                                10 YIL

Emine KOPAN                              10 YIL

Derya ŞENER                              10 YIL

 

Bu anlamlı törenin heyecanını yaşayan öğretmenler düşüncelerini birkaç cümle ile dile getirdiler. Geleneksel TED gecesinin bu anlamlı gecesinde yaşanan büyük bir coşku gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. TED’liler geleneksel öğretmenler günü yemeğinde çalışanlar birlikte olmanın da mutluluğunu yaşadılar.