TED Zonguldak Koleji'nden yapılan yazılı açıklamada resim sergisi etkinliği ile ilgili verilen bilgide, resimleri sergilenen öğrencilerin mutluluklarına dikkat çekildi.
TED'in yazılı açıklaması şöyle:
"Akademik başarılara olduğu kadar sosyal ve kültürel başarılara da bir o kadar önem veren TED Zonguldak Koleji Okulları hafta sonu resim kurslarına katılan öğrencilerimiz bir yıl boyunca özenerek hazırladıkları resimlerden oluşan bir sergi gerçekleştirdiler. Bahar Ünal Kültür Merkezi Sergi Salonunda gerçekleştirilen sergi, TED Zonguldak Koleji Vakfı Yönetim Kurulu II. Başkanı Özgü Demirtaş tarafından açıldı.
Büyük ilgi gören sergide veliler, öğrencilerin yarattıkları resimlerden gurur duyarken öğrencilerin ise mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. "Anne, baba ve çocuk" projesi kapsamında hazırlanan her biri mükemmel çizgilerle ve büyük uğraşlar sonucunda ortaya çıkarılan resimlerden dolayı velilerimizi de kutlayan Görsel Sanatlar Teknoloji ve Tasarım öğretmenlerimiz Behlül Rakan ve Sibel Tiryaki bir yılın sonunda oluşan bu sonucun mükemmel olduğunu dile getirdiler."