Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı olaylar bültenini yayınladı.

Alaplı, Çaycuma ve Kdz. Ereğli’de yaşanan olaylar şu şekilde:

 

ALAPLI'DA KAZAEN YANGIN

Yenidoğanlar Köyünde; 24.02.2015 günü saat 21.00 sıralarında B.Y. isimli şahsın evinde elektrik kontağından kaynaklı çıkan yangın sonucu evde maddi hasar meydana geldiği Alaplı itfaiye ekiplerince tespit edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

 

ÇAYCUMA'DA KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME

Kalaycıoğlu Köyünde; 24.02.2015 günü saat 03.00 sıralarında R.K. isimli şahıs kendisine ait araç ile Y.K. isimli şahsa ait park halinde olan araca arkadan çarparak kaçtığı mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli şahısın yakalanması için çalışmalara başlanılmıştır.

 

ÇAYCUMA'DA TEHDİT

Kerimler Köyünde; 24.02.2015 günü saat 14.00 sıralarında B.D. isimli şahsın tartıştığı, F.Ç. isimli şahsı tehdit ve hakaret ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmışlardır.

 

ÇAYCUMA'DA TEHDİT

Kalafatlı Köyünde; 24.02.2015 günü saat 18.05 sıralarında T.K. isimli şahsın, ayrıldığı eşi S.K. ve kayınpederi E.S. isimli şahısları evinin önüne gelerek ölümle tehdit ettiği, mağdurların beyanlarından anlaşılmıştır. İki ay süre ile tedbir kararı olan şüpheli üzerinde yapılan aramada (1) adet bıçak bulunarak muhafaza altına alınmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip 25.02.2014 tarihinde mevcutlu olarak ilgili makama çıkarılmak üzere gözaltına alınmıştır.

 

ÇAYCUMA'DA TEHDİT

Dereköseler Köyünde; 24.02.2015 günü saat 20.00 sıralarında M.E. ve A.E. isimli şahıslar ailesinden habersiz nişanlanan H.E. isimli şahsı telefon ile arayarak, ölümle tehdit ettikleri, mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli şahısların ifadeleri alınmasını müteakip hakkında önleyici tedbir kararı alınarak serbest bırakılmışlardır.

 

KDZ. EREĞLİ'DE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME

Çamlıbel Köyünde; 24.02.2015 günü saat 11.00 sıralarında C.B. isimli şahsa ait fosseptik çukurundan akan lağım sularının, M.B. isimli şahsa ait bahçeye aktığı mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli şahıs ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.