Karla ulaşımda belediye ekiplerine teşekkür eden Demirtaş, "Ben bu süreçte belediyemize ve bana, 'ben evime çıkamadım, yola inemedim' şeklinde bir tek şikayet bile gelmedi. Ekiplerimiz özveri ile çalıştılar, hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, 2016 yılını değerlendirdi, 2017'ye ilişkin açıklamalarda bulundu. Demirtaş, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden buyana belirlenen program dahilinde beldedeki sorunların çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

 

"ÖNEMLİ HİZMETLER GETİRİLDİ"

Hizmetlerin yoğun olduğu bir 2016 yılı geride bıraktıklarını belirten Demirtaş,  "Gözle görülür projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadık. Alt yapıdan üst yapıya kadar önemli hizmetleri belde halkının hizmetine sunduk" dedi.

 

SAHİL PROJESİ BİTİYOR

2017 Yılının daha da hareketli geçeceğini ifade eden Demirtaş şöyle konuştu: "Yaklaşık 2 milyon liralık bir sahil projemiz vardı. Bu projemizi büyük oranda tamamladık. Yaz ayında halkımız bu projemizden faydalanabilecek.

 

PARKE VE SICAK ASFALT

Yine 15 bin metre kare kilitli parke taşı ihalesine çıkacağız. 4 Mahallemizde eksik kalan yol sorunumuz vardı. Bu 4 mahallemizi de tamamlayarak vatandaşlarımızı modern yollara kavuşturacağız. Yine sıcak asfalt dökümü için ihale sürecimiz başlayacak. Çevre düzenleme çalışmalarına ağırlık vereceğimiz bir yıl olacak"

 

"TEK BİR ŞİKAYET BİLE ALMADIK"

Bölgede etkili olan kar yağışı nedeniyle ekiplerin 24 saat özveri ile çalıştığını kaydeden Başkan Demirtaş, "Coğrafi konum nedeni ile rampalarımız var. Ben bu süreçte belediyemize ve bana, 'ben evime çıkamadım, yola inemedim' şeklinde bir tek şikayet bile gelmedi. Ekiplerimiz özveri ile çalıştılar, hepsine teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)