Teknik Elemanlar Derneği (TEK-DER) Zonguldak Şubesi, önceki akşam TTK Memurlar Lokali’nde üyeleri için iftar yemeği verdi.

Yemeğe; AKP Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Zonguldak Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, TEK-DER Şube Başkanı ve TTK Gelen Müdür Yardımcısı Mahmut Özçelik, TTK Genel Müdürü Rıfat Dağdelen, AKP İl Başkanı Hamdi Uçar ve partililer, SP İl Başkanı Necdet Sarı, Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi, Zonguldak İli ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Necati Başar ve üyeler katıldı.

TEK-DER Şube Başkanı Mahmut Özçelik, iftar sonrası şunları söyledi;

37 YIL SONRA İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

“Her yıl üyelerimizle birlikte mutlaka bir iftar yemeğinde buluşuyoruz. 15’inci senemizde yine birlikte olmaktan dolayı sevinçliyiz. Fakat bu senenin önceki senelere göre benim için daha büyük bir anlamı var. Konya Akşehir Lisesi’nde 37 yıl önce birlikte öğrenim gördüğüm ve şu an Zonguldak Vali Yardımcılığı görevini üstlenen Fethi Özdemir ile aynı masada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sayın Özdemir’e davetimizi kırmayıp buraya geldikleri için teşekkür ediyorum. Tüm katılan arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum.”