Ankara'da kurulan 61 yıllık çınar TEKDER  yurt içinde 37 ve Yurtdışındaki 7 Şubesinin dışında  teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor.

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) 'ın Amerika Birleşik Devletleri  Başkanlığı'nı başarıyla yürüten Devrekli Ayhan Özmekik’in  TEKDER kdz Ereğli şubesini ziyaret ettiği bildirildi. TEKDER Genel Başkanı Murat Karaçam,  MÜSİAD camiasına ve Türkiye'ye önemli hizmetleri olan  Özmekik’in  çeşitli temaslar kapsamında sürdürdüğü ziyaretler kapsamında, TEK’der’in Ereğli Şubesini de geldiğini bildirirken şöyle dedi:

Kadim ve eski dostluk üzerine kurulu sohbet boyunca TEKDER hakkında bilgiler verildi,61.kuruluş yıldönümü için hazırlanan hediyelerimizden takdim edildi. MÜSİAD'ın Amerika Birleşik Devletlerindeki faaliyetleri konuşuldu. Karşılıklı güncel konular üzerine istişareler yapıldı. TEKDER ve MÜSİAD'ın ABD'de birlikte proje üretebilirliği üzerinde fikir jimnastiği yapıldı. Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri arasında var olan ticari faaliyetler değerlendirildi. TEKDER ABD  Başkanı Murat Şentürk'ünde hazır bulunup katılım ve katkısı ile ABD'de İktisadi faaliyetler de bulunabilirliği konusu gündeme geldi. Sn Başkan Ayhan Özmekik konunun ilerleyen zamanlarda daha geniş olarak, dayanışma ve birliktelik anlamında bir bakış açısı içinde yeniden ele alınabileceğinin müjdesini verdi.

MÜSİAD Amerika Birleşik Devletleri Temsilci Başkanı Sn Ayhan Özmekik'in TEKDER Kdz Ereğli Şube Ziyaret programından duyduğumuz sevinç ve memnuniyeti dile getirdiğimiz sırada kendilerininde aynı duygu ve düşünce içinde olduklarını öğrendik.

Ziyaret programına katılım ve katkı sağlayan titiz ev sahipliği tavrı sergileyen TEKDER Kdz Ereğli şube Başkanı Yasin Bozlar, Abd Temsilci Başkanımız Murat Şentürk'e, ve Genel Sekreter Yardımcımıza teşekkürlerimizi sunarız. Kıymetli, MÜSİAD ABD Başkanı Ayhan Özmekik beyefendi de tebrik ve teşekkürlerini ifade ederek, her daim imkan dahilinde destek olacaklarını ve Vatan Millet Bayrak Sevdalısı TEKDER Ailesinin Yurtiçi ve Yurtdışı başarılı faaliyetlerinin Türkiye ve kendileri için gurur kaynağı olacağını dile getirerek sözlerine son verdi. Ayhan Özmekik Başkanımıza bizleri ziyaret etmelerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.