Kilimli Belediyesi ve Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yiyecek-içecek ve bilişim teknoloji atölyesinin açılış töreni yapıldı. 
Kilimli Belediyesi ve Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yiyecek-içecek ve bilişim teknoloji atölyesinin açılış töreni belediye sosyal etkinlik binasında gerçekleştirildi.
Törene, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, İş-Kur Çalışma Müdürü Gönül Demirsu, Zonguldak İl Sağlık Müdürü Bilal Cin, Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Uğur Akdeniz, Milli Eğitim Şube Müdürleri Satılmış Tunçkaya, Zülfikar Uçar ve Şakir Arslan, Kilimli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ergin Erenuluğ, Tarım İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal İşverileri Müdürü Yaşar Erdoğan ve kursiyerler katıldı.
Törende, Kilimli Halk Eğitim Müdürü Ergin Erenoğlu açılış konuşmasını yaparak, atölyenin hayırlı olmasını ve atölyenin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmanın ardından Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, İş-Kur Çalışma Müdürü Gönül Demirsu ve beraberindekilerle kurdele kesimi yapıldı.
Daha sonra, Tarım fotoğraf sergisi açılışı ve bilişim teknoloji sınıfının açılışı gerçekleştirildi. Ardından, yiyecek-içecek atölyesinin açılış töreni yapıldı.
Törende konuşma yapan Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Kilimli Belediye Başkanımız Dr. Seçkin Özdemir'e teşekkür ediyoruz.
Çünkü bakanlıktan gelen bir ödenek vardı. Bu ödeneğin bir an evvel kullanılması gerekiyordu. Bizde böyle bir atölyeyi ve Kilimli'deki bayanların burada bir şeyler üretip burada pazarlamaları ve bu pazarlanan, elde edilen gelirinde ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelere bir katkı sağlamak içindir. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dedi.
Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz Kilimli'de sadece yer gösteriyoruz. Asıl bu işin finansal desteğinin yapılması, kursiyerlerin bir şekilde hem eğitimin sağlanması, bir nebzede olsa ücretlendirilmesi konusunda da İş-Kur Müdürümüz Gönül Hanıma da teşekkür ediyoruz. Bizim Kilimli bölgesi kırsal bölgedir. Ama deniz kenarında olan bir bölgedir.
Zaten mutfağa uzak olan bir millet değiliz, mutfağı seven bir milletiz. Gerçekten üreticiyiz. Sadece bu ürettiğimizi pazara taşıyacağız. Bu aslında güzel bir buluştur. Kadınlarımızın da katkısıyla belki de belediyemizle birlikte bu çalışmalara devam edersek bunun yan dallarını da kurup daha da ilerleyebiliriz diye konuştu.
Daha sonra konuşma yapan İş-Kur Çalışma Müdürü Gönül Demirsu ise Bu binanın açılışında katkıları bulunan Kilimli Belediye Başkanımız Seçkin Bey'e, Milli Eğitim Müdürümüze ve Halk Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum.
Gerçekten çok güzel bir bina. İş-Kur Müdürlüğü olarak elbette bu binada yapılacak faaliyetler konusunda katkılarımız olacak. Atölyeyi gezdik, gördük. Burada birçok kursları beraber yapacağımıza inanıyorum. İş-Kur Müdürlüğü olarak kursiyerlerimize günlük cep harçlıklarını ödüyoruz, sigortalarını yapıyoruz. Çok iyi kurslar düzenleyeceğimize ve kursların sonunda da birçok kursiyerlerimize mesleki eğitim becerisini kazandıracağımıza inanıyorum. Bu açılan atölyenin tüm Kilimli halkına hayırlı olsun diliyorum şeklinde konuştu.