Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu ve Belediye Meclisi Üyeleri, Ereğli Emniyet Müdürü Erkan Tektaş'ı makamında ziyaret ederek; "hayırlı olsun" dileğinde bulundular.
Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, beraberinde Belediye Meclisi Üyeleri Erol Tunçkaya, İbrahim Şengün, Dürdane An Köse, Nuri Tekin, Hasan Demir ve Serdar Akyol ile birlikte Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan ve geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Emniyet Müdürü Erkan Tektaş'ı, yeni görev yerindeki makamında ziyaret ettiler.
Başkan Çimenoğlu ve Belediye Meclisi Üyeleri, Erkan Tektaş'ın Alaplı'da başarı ile görev yaptığını ve Ereğli İlçesinde de bu başarısının devam edeceğine inandıklarını ifade ederek, "Alaplı'daki başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyoruz. Başarılı çalışmalarınızın komşu ilçemiz Ereğli'de de devam edeceğinden kuşkumuz yok" dediler.
Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş da; ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti. Alaplı'da görev yaptığı süre içerisinde; halkla uyum içinde, güzel bir çalışma dönemi geçirdiğini ifade eden Tektaş, "Görevimizi en iyi şekilde yapma gayretlerimizde bizlere ilgisini ve desteğini esirgemeyen Alaplı halkına teşekkür ediyorum" dedi.