Türk Telekom bireysel müşterileri için yılbaşına özel bir hediye sunuyor. Bu özel kampanya kapsamında tüm bireysel Türk Telekom müşterileri, 31 Aralık 2010 saat 19.00’dan, 1 Ocak 2011 saat 07.00’ye kadar evden şehiriçi, şehirlerarası, ululararası birinci kademe ev ve iş telefonlarını ayrıca tüm yurtiçi cep telefonu aramalarını ücretsiz olarak yapabilecek. Türk Telekom bu kampanyayla böylece evden ev ve iş telefonlarına ek olarak uluslararası ve GSM yönüne de ücretsiz görüşme olanağı sunuyor.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, müşterilerine yılbaşına özel bir hediye sunuyor. 31 Aralık tarihinde, Türk Telekom bireysel müşterilerileri, sadece şehiriçi ve şehirlerarası değil, uluslararası birinci kademe sabit ve yurtiçi cep telefonu aramalarını da bedava yapabilecekler. Böylece ev telefonu ile Türkiye'deki tüm ev, iş ve cep telefonlarını aramak belirtilen saat aralığında bedava olacak. Yurtiçindeki bu numaralara ek olarak uluslararası birinci kademe olarak adlandırılan ve 36 ülkeyi içeren bölgedeki tüm ülkelerin ev ve iş telefonlarını da aramak bedava olacak. Türk Telekom müşterileri ev ve iş telefonu ya da cep ya da uluslararası demeden yılbaşını kutlama imkanına kavuşacak. Kampanya, 31 Aralık 2010 saat 19.00’dan 1 Ocak 2011 saat 07.00’ye kadar geçerli olacak.  Müşterilerinin hayatına daha fazla değer katabilmek için yılbaşını fırsat olarak gördüklerini belirten Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan şunları söyledi: “Ürün ve hizmetlerimizle olduğu kadar, avantajlı kampanyalarımızla da müşterilerimizin hayatına değer katmayı hedefliyoruz. Konuşma trafiğinin en yoğun olduğu yılbaşı, bayram gibi özel günlerde, kampanyalarımızın yarattığı değer daha fazla oluyor. Bu nedenle 2011 yılına girerken müşterilerimize güzel bir yılbaşı hediyesi vermek istedik.
Büyük ilgi gören 7’den 7’ye Bedava Kampanyası’nın sınırlarını yurtiçi cep telefonu ve uluslararası birinci kademe sabit aramaları da kapsayacak şekilde genişlettik. Kampanyamızla, müşterilerimizin bu özel günde en uzaktaki sevdikleriyle ve akrabalarıyla dahi doyayısa konuşabilmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Tüm müşterilerimize ürün ve hizmetlerimiz sayesinde mesafelerin daha da kısaldığı bir yıl dileriz.”