Karadeniz Bölge Komutanlığı ile TEMA Kdz. Ereğli Temsilciliğinin organizasyonunda ağaçlandırma etkinliği gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz yıllarda da olduğu Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi arkasında Karadeniz Bölge Komutanlığı ile TEMA Kdz. Ereğli Temsilciliğinin organizasyonunda geniş bir alanda ağaçlandırma çalışmaları yapıldı.
500'ü aşkın akça çam, çınar ağacı, sedir ağacı gibi çeşitli türlerde çam ve çınar ağacı fidanı dikildiğini belirten TEMA Kdz. Ereğli Temsilcisi Nilgün Durak, ağaçlandırma çalışmalarına Karadeniz Bölge Komutanı Doğan Bozkurt ve tüm komutanlığın eşleri ile katıldıklarını bildirdi.
Durak, ağaçlandırma çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi:
"Hafta sonunda Kdz. Bölge Komutanlığımız organizasyonunda TEMA Kdz. Ereğli
Temsilciliği ile İlçe Protokolü, halkımız ve Yavru Tema'larımızın katılımı ile Devlet Hastanesi arkasında, geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi bu yıl da geniş bir alanda ağaçlandırma yaptık.
500'ü aşkın, akça çam, çınar ağacı, sedir ağacı gibi çeşitli tür çam ve çınar ağaçları ile bölgemize daha fazla oksijen dağıtmak için, bir ağacın 70 kişiye nefes olduğunu düşünürsek çok büyük bir adım daha attık. Ancak bu anlamda, desteklere ihtiyacımız mutlaktır. Bölge Komutanımız Sn. Doğan-Şule Bozkurt ve tüm Komutanlık personeli ile Sn. Eşlerine bu çok önemli ağaçlandırma çalışmalarında TEMA Vakfı Kdz. Ereğli Temsilciliği'ni onurlandırdıkları, bizim de çocuklarımıza böyle anlamlı bir gün yaşatmamıza olanak sağladıkları ve tabii ki Mehmetçiklerimiz ile Orman İşletme Müdürlüğümüzün bizim için çok değerli Şefi Cihan Şefimize tüm çalışmalarımızda olduğu gibi Komutanlığımızla yaptığımız etkinlikte de çocuklarımıza fidan dikimi bilgilendirmeleri ve ilgileri için sonsuz teşekkürler."