TEMA Zonguldak Temsilcisi Berran Aydan, Orman Bölge Müdürlüğü'nden mühendisler ve TEMA üyeleri ile birlikte Zonguldak Aslan Zeki Demirci İlköğretim Okulu'nda, çevreyle, erozyonla ve toprakla ilgili sunum yapıldı. 
Sunuma; TEMA Zonguldak İl Temsilcisi Berran Aydan, Zonguldak Aslan Zeki Demirci İlköğretim Okulu Müdürü Musa Dinler, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünden mühendisler, TEMA üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Sunumda öğrencilere, ormanın ne kadar önemli olduğu söylenirken, çevreyle, erozyonla ve toprakla ilgili sunumlar gerçekleştirildi. Sunumda konuşma yapan TEMA Zonguldak Temsilcisi Berran Aydan, Bugün Aslan Zeki Demirci İlköğretim Okulu'nda Orman Bölge Müdürlüğü'nden mühendis arkadaşlarla birlikte bir eğitim çalışması için bulunmaktayız. Okulun daveti üzerine buradayız. Biz zaten yıl boyunca gidebildiğimiz kadarıyla bütün okullara giderek orada çevreyle, erozyonla ve toprakla ilgili sunumlar yapıp, bilgilendirme çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmaların önemine inanıyoruz. Gelecek kuşaklara bu eğitimi, doğa sevgisini, çevre bilincini, toprağı koruma bilincini verirsek geleceğin daha iyi olacağına inanıyoruz. Bütün çabamız bu yönde. Bugünde hem ormanın faydaları konusunda Orman Bölge Müdürlüğü'nden mühendis arkadaşlar sunum yapacaklar, bizlerde TEMA Vakfı olarak genel konular hakkında bilgiler veriyoruz. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan TEMA Vakfı'nın yaptığı işbirliği sonucunda da Türkiye'deki bütün okullarda Yavru TEMA grupları kuruluyor ilköğretim okullarında. Burada da Yavru TEMA grubu kurmak üzere hazırlıklar yapıyoruz. Okul müdürü ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz bize kapılarını açıp destek verdiği için. Toprağımıza, ormanımıza, suyumuza sahip çıkalım. Türkiye çöl olmasın.
Gelecek çocuklarımızın. Eğer çocuklarımızı seviyorsak onlara her şeyin en iyisini vermeye çabalıyoruz anne ve babaları olarak. Onlara temiz bir doğa bırakmak zorundayız dedi.