Devrek'te faaliyette bulunan Devrek Kültür Derneği bünyesinde oluşturulan Fotoğraf Kulübü tarafından fotoğraf çekmeyi seven ancak yeterli bilgiye sahip olmayanlar için profesyonel fotoğraf sanatçıları tarafından17-18 Aralık tarihleri arasında iki gün süreyle Temel Fotoğraf Eğitimi semineri verilecek.
Kastamonu Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Suat Cumali Güngör ve Devrekli Amatör Fotoğrafçı Semra Taşkaya iki gün süre ile fotoğraf meraklıklarına fotoğraf çekimlerinin incelikleri ile fotoğraf makinelerinin kullanımları hakkında bilgiler verecekler.
Verilecek olan seminerle ilgili bilgi veren Devrekli amatör fotoğrafçı Semra Taşkaya, Amacımız yaş farkı gözetmeksizin uzaktan yakından fotoğrafla ilgisi olan ancak yeterli teknik ve temel bilgiye sahip olmayan vatandaşlarımıza iki gün süreyle seminer vereceğiz.
Devrek Kültür Derneği bünyesinde oluşturulan Fotoğraf Kulübünün katkıları ile hem ilçemizin doğal güzelliklerini fotoğrafçıların ilgisini çekmek için düzenlenecek seminere tüm fotoğraf meraklılarını bekliyoruz dedi.