Uysal, beraberinde Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert ile birlikte gerçekleştirdiği incelemeler sırasında, ihaleyi alan firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Alandaki iş yeri işletmecileriyle de görüşen Uysal, yapılan düzenleme ile birlikte mekanların da güzel bir görüntüye kavuşturulması talebinde bulundu.




Uysal, incelemeleri sırasında yaptığı konuşmada, çalışmaların yaklaşık 8000 metrekare alanı kapsadığını belirterek, şunları söyledi: “Atatürk Anıtı düzenleme çalışmalarının ardından burada başlattığımız çalışmalar belirlene seyrinde devam ediyor. Tabanı oluşan betonlardan tamamen temizlenerek toprak ilave edilen alanda yaklaşık 4000 metrekare döşeme yapıldı. Bu şekliyle hem daha geniş kullanım alanı ortaya çıktı, hem de tarihi çınar Ağaçlarımız daha görünür hale geldi. En iyi şekilde ışıklandırılacak İnönü Parkımız, dinlence oturma gruplarının da tamamlanmasıyla birlikte ailelerin çocuklarıyla birlikte tercih edilen alanı olacak.”

Uysal, tarihi çınar ağaçları arasına konuşlandırılan Kedi Barınma Evi’nin daha düzenli bir yere çekilmesi konusunda Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak’a talimat verdi.

Bazı vatandaşlar Uysal’ın yanına gelerek çalışmaları beğendiklerini dile getirdiler. Uysal da çalışmaların tamamlanmasıyla daha da güzel olacağını dile getirdiği vatandaşlarla sohbet etti.