Zonguldak’ta, eşinin şiddetli geçimsizlik nedeniyle kendisini terk etmesini gururuna yediremeyen koca, 6 kişiyi kurşun yağmuruna tuttu

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Çayır Köyü’nde damat Şafak Köksal (22), geçimsizlik nedeniyle evini terk edip baba ocağına dönen eşi ile ailesini katletti. Köksal, eşi, kayınvalidesi, kayınpederi, kayınbiraderi ile iki baldızını öldürdükten sonra jandarmaya teslim oldu.
Şafak Köksal ile evli olan Ayşe Köksal (22), şiddetli geçimsizlik nedeniyle kocasını terk edip baba ocağına döndü. 

ORMANDA PUSU KURDU
Şafak Köksal’ın barışma girişimlerine rağmen eşinin boşanmakta ısrarcı olması üzerine iki aile arasındaki
gerginlik arttı. Hüseyin Köroğlu (45), eşi Havva (45) ile kızları Zülfiye (24) ve İlknur Köroğlu’yla birlikte Çayır Köyü yakınındaki kendilerine ait kömür ocağından dönerken, dün akşam 19.30 sıralarında ormanlık alanda pusu kuran damatları Şafak Köksal tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. 

KOCASINA KAPIYI AÇMADI
Gözü dönmüş damat Köksal, burada kayınpederi, kayınvalidesi ve iki baldızını öldürdükten sonra eşinin kaldığı eve gitti. Ayşe Köksal, elinde
tabanca tehditler savuran kocasına kapıyı açmadı. Bunun üzerine tabanca ile ateş açarak kapıyı kırdıktan sonra eve giren Köksal, eşi Ayşe ile kayınbiraderi Aydın Köroğlu’na (20) da kurşun yağdırarak öldürdü.
Eşi ve ailesini katleden Köksal, daha sonra jandarmaya giderek teslim oldu. Olayla ilgili
soruşturma sürüyor.

OĞLUNU ALIP EVE GİTTİ
Ayşe-Şafak Köksal çiftinin 1.5 yıllık evli oldukları ve 5 aylık erkek çocukları bulunduğu öğrenildi. Şafak Köksal’ın eşi ve kayınbiraderini öldürdükten sonra evde bulunan oğlunu yanına alıp kendi evine gittiği, kısa süre sonra gelen jandarmalara da teslim olduğu anlaşıldı.
Köksal’ın daha önce eşinin ailesiyle, “Siz benim yuvamı yıktınız, ben de sizin yuvanızı yıkacağım” diye tartıştığı öne sürüldü. Köylüler, çocuğun bir yakınlarına emanet edildiğini söyledi.