Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde son günlerde artış gösteren terör eylemlerine karşı tepki yürüyüşü düzenlendi. Zonguldak Alperen Ocakları tarafından Bahçelievler Mahallesi'nden başlayan teröre tepki yürüyüşü, Madenci Anıtı'nda son buldu.
Alperen Ocakları üyesi gençler, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Askere uzanan eller kırılsın" şeklinde sloganlar atıp tekbir getirdi.
Madenci Anıtı'nda bir basın açıklaması yapan Zonguldak Alperen Ocakları Başkanı Murat Karadeniz, "Global çeteler, mukaddes vatanımız üzerinde yine kanlı senaryolar düzenlemeye başlamışlardır. Bu senaryolardan bir tanesi de taşeron eşkıyalarını, vatan hainlerini kullanarak artık tahammülümüzün kalmadığı Mehmetçiklerimizin şehit edilmesi olaylarıdır. Bizler ebedi Başkanı-mız Muhsin Yazıcıoğlu'ndan aldığımız bu tavırda kararlı olduğumuzu, bunun için ne gerekiyorsa yapacağımızı, canımızı bile vermek gerekirse vereceğimizi bütün alem-i beşere haykırıyoruz. Bizim canımızı yakanın biz de canını yakarız. Bu vesile ile şehit düşen askerlerimize, Zonguldak'ımızın şehidi Ramazan Erdem kardeşimize Allah'tan rahmet, aziz milletimiz ve şehitlerimizin yakınlarına başsağlığı diliyoruz" dedi. Daha sonra İstiklâl Marşı'nı okuyan grup dağıldı.