Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)İl Başkanı Varol Demirköse, MHP İl Başkanı Saruhan Çınar, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Mustafa Emen'i ziyaret etti.


Emen, "Bugün ziyaretimize MHP İl Başkanı Varol Demirköse ve İl Başkan Yardımcısı Saruhan Çınar beyefendi geldi. Varol beyi sosyal medyadan  takip ediyoruz. Bu ziyaretler seçim çalışması mı? MHP’nin şimdiki ve eski çalışmaları ve Zonguldak değerlendirmesi hakkındaki görüşlerini alalım" dedi.

ÜNİVERSİTEMİZDE 2 BÖLÜM AÇILDI
Bülent Ecevit Üniversitesinde doğalgaz ile ilgili 2 bölüm açıldığını ifade eden Başkan Demirköse, “MHP olarak her zaman çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Filyos projesi ile ilgili proje yaptırmıştık. Ara elaman yetişmesi için meslek ve üniversitemiz için çalışma yapmıştık. Ve neticesinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde doğalgaz ile ilgili 2 bölüm açıldı. Bunların tamamı bizim projelerle olup sayın Valimiz, Milli Eğitim Bakanlığımız, Genel Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

"PARTİMİZE BÜYÜK KATILIMLAR OLACAK"
Demirköse, Meslek hastalıkları hastanesinin ve kadın doğum hastanesinin yeni açılacak hastanesinde birleşmesiyle ilgili proje çalışması yaptıklarını söyleyerek, "Milliyetçi  Hareket Partisi'ne 4 bin üye yaptık. Her geçen gün üye kaydımız devam etmektedir. Çalışmalarımız devam ediyor. Partimize büyük katılımlar olacak. Yeni hastane açılacak. Bizim düşüncemiz var. Meslek ve Kadın Doğum aynı yere taşınmalı. Rüzgarlı’da ki hastane yaşlı bakım evi olabilir. Bunla alakalı Atatürk Devlet hastanesi yoğunluk kaldıramayabilir. Bunların hepsine bir yere gelmesi lazım. Kadın doğum ve meslek hastalıkları yeni hastaneye birleşmeli. Biz esnafımızın yanındayız. Yapılan çalışmaları takip ediyoruz" dedi.


"GÜVENLİK İZNİ ALDILAR"
Ereğli Tersanesinde askeri gemi üretilmesinin kendilerine güç vereceklerine de değinen Başkan Demirköse, şunları söyledi: "Ereğli tersane ile ilgili uzun zamandır çalışma yaptık. Kendileri güvenlik izni aldılar. Bu çalışma için bizde mücadele ediyoruz. Bu gerçekleşirse Ereğli sanayisinde askeri gemi üretilmesi bize güç verecektir."