Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, takımın son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının hakem hatalarından kaynaklandığını iddia etti, takım içerisinde yaratılmaya çalışılan huzursuzluğun birlik ve beraberlik ile giderilebileceğini söyledi. Safların sıklaştırılmasını yaşanan üzücü olayların “özür” ile ortadan kaldırılacağını kaydeden Terzi’den çok önemli açıklamalar.

 

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada son haftalardaki puan kayıplarına ilişkin farklı bir yorum yaptı, taraftarların kulübe ve takımlarına daha fazla destek vermesini istedi.

 

“HERKESİ ŞAŞIRTTIK”

Futbolcular ile taraftarlar arasında yaşanan küfürleşmeye varan olayların da özür ile ortadan kaldırılacağını günün birlik ve beraberlik olduğunu vurgulayan Terzi’nin açıklamaları şu şekilde: “Arkadaşlar ilk önce bütün camiamıza geçmiş olsun, geçen sene başında herkesin küme düşer dediği takımı 7 sene sonra taraftarlarımızla beraber şampiyon yaptık. Bu sene başında düşük bir bütçeyle amatör bir takım yaptık, oyuncularımızın çoğu ilk defa profesyonellikle tanıştılar. Yine aynı söylemler başladı, ligde kalırsak başarı diye ama futbolcu kardeşlerimiz ve teknik ekip herkesi yine şaşırttı liderliğe çıktık ve bu arada kupa da da iki tur geçtik. Manisa da oynadığımız futbolla bütün Türkiye’nin beğenisini kazandık. Bence bu iyi olmadı biliyor musunuz?

 

“SAHİPSİZ ZONGULDAK DİYE SİZLER BAĞIRMADINIZ MI?”

İstanbul futbol mafyası düğmeye bastı, Zonguldak Kömür spor tehlikesini gördüler ve bundan sonra her maçımızda verilmeyen penaltılar, ters kararlar maalesef son beş maçlık 9 puan kaybımıza sebep oldular. Bence herkes düşünmeli, mesela bugün verilmeyen 2 net penaltı ve 95 dakikada rakibin penaltısını ok gibi veren bir hakem, içerde oynanan maçlarda hakemlerin kötü yönetimine tribünde isyan eden, sahipsiz Zonguldak diye bağıran sizler değil miydiniz? Arkadaşlar birde takımımızın iskeletini oluşturan, Burak, Serkan 6 maçtır sakat oynamıyor, Okan 4 maçtır, bugün Çiloğlan’ında olmayışı oyun gücümüzü direk etkiledi, benim sezon başı puan hesabım 35’di ama 32 puanda kaldık bu asla başarısızlık değil, sizler inancınızı kaybetmeyin, hani bağırıyor sunuz ya iyi günde kötü günde taraftarınız sizle, işte bizi başarıya getirecek yol bu dur.

 

“ŞAMPİYONLUĞUN EN İYİ ADAYIYIZ”

Devre arasını iyi geçirip gerekli, nokta transferleri yapabilirsek şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Kaptanımızın 10 liralık yorumu hoş bir yorum değil, edilen küfürlerin siniriyle yazılan bir yorum, kaptanımız Suat mutlaka taraftarlarımızdan özür dileyecektir. Kimse unutmasın biz büyük bir aileyiz. Devre arasında yaralarımızı sararak hedeften asla ayrılmayacağız ama herkes de yaptığı eleştirileri kimseye hakaret etmeden saygı içinde yapsın. GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR SAFLARI SIKLAŞTIRALIM ARKADAŞLAR”

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)