Kdz. Ereğli Gönülden Hayvan Severler Derneği Başkanı Kadriye Akkoç, İkinci Başkan Belgin Kurt, Dernek Kurucu Başkanı Hülya Karadağ, Üyeler Necla Demir ve Büşra Demir Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a teşekkür ziyaretinde bulundu, keserek doğum gününü kutladı.

 

“ÇALIŞMALAR İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Dernek Başkanı Kadriye Akkoç, Belediye tarafından sokak hayvanları için yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: Yaptığınız çalışmaları takdirle izliyoruz. Son dönemde yaptığınız sokak hayvanları için suluklar için. Hayvan barınağı ve diğer tüm çalışmalarınız için size ve ekibinize şükranlarımızı sunarız. İyi ki böyle hayvanları seven ve düşünen siz varsınız iyi ki belediyemiz var.

 

“ÖNEMLİ OLAN HAYVAN SEVGİSİ”

Başkan Posbıyık ise dernek ile birlikte işbirliği içerisinde hayvanlar için güce çalışmalar yapıldığını ifade ederek “Ziyaretinizden son derece memnun oldum. Biz yaptığımız çalışmalarla çocuklarımızı halkımızı hayvan sevgisi aşılamaya çalışıyoruz. Hayvan sevgisi çok önemli. Dernek olarak başarılısınız. Birlikte güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Gönülden Hayvan Sevenler Derneği, 2 Temmuz doğum günü olan Başkan Posbıyık’ın doğum gününü kutlayarak pasta kestiler.