HAK-İŞ Zonguldak İl Başkanı Güven Kaya’nın, HAK-İŞ’e bağlı sendikaların temsilcileri ile birlikte AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’ı ziyaret ettiği ve taşeron konusundaki teşekkürünü şöyle ifade ettiği bildirildi:

 

Ziyarette konuşan Kaya, bir süredir bekledikleri ‘taşerona kadro’ konusunun olumlu sonuçlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu ile ilgili Bakanlarımıza ve emeğe geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun sendikacılıktan gelen biri olarak süreci çok iyi değerlendirdiğini belirten Kaya, taşerona kadro konusunun bütçe görüşmelerinin ardından Meclis’e gelerek en kısa sürede resmiyet kazanmasını beklediklerini de sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır da “Çalışanlarımızın kazanımlar elde etmeleri bizleri de mutlu ediyor” dedi.

Taşeronda çalışan işçilerimize ve Ülkemize ‘hayırlı uğurlu olsun’ dedi.