*** AKP İl Başkanı Hamdi Uçar, Zonguldak'tan sorumlu milletvekillerinin yaptığı son değerlendirmede Ereğli, Alaplı ve Devrek İlçe Teşkilatlarının diğer ilçe teşkilatlarına göre biraz geride olduğunun tespit edildiğini belirterek, "Teşkilatlarımızı daha güçlü hale getirebilmek için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz" dedi.

*** AKP Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin'in görevden alınacağına dönük söylemlere yanıt veren Uçar, "Yazılıyor çiziliyor, görevden biri alınacaksa zaten alınır. Görevden alma nedenleri vardır bu nedenler yoksa takviye yapılır, eksiklikler giderilir ve teşkilat kuvvetlendirilir" sözleri ile konuştu.

AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin ile ilgili kamuoyunda dolaşan "görevden alınacak" söylemleri hakkında gazeteniz Önder'e açıklamada bulunan AKP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Zonguldak bölgesinden sorumlu milletvekillerinin yaptığı değerlendirmelerde Ereğli, Alaplı ve Devrek'de ilçe teşkilatlarının diğerlerine göre biraz daha geride olduğu bu eksikliğin giderilmesi için ise çalışma yapılacağını belirterek, "Teşkilatlarımızın daha güçlü olabilmesi için üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız" dedi.
Partinin daha ileri noktalara ulaşabilmesi için birlik ve beraberliğin mutlaka şart olduğuna dikkati çeken Uçar, Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş'a yaptığı açıklamasında, "Kamuoyunda çeşitli konuşmalar yapılıyor, yazılar yazılıyor. Zonguldak'tan sorumlu İl Müfettişi olan milletvekillerimiz eksiklikleri tespit ediyor ve bu eksikliklerin giderilmesi yönünde neler yapılabiliri ortaya koyuyor. Buradaki amaç ilçe teşkilatlarının çalışmalarını incelemek eksikliklerini tespit edip gidermelerini sağlamaktır. Son yapılan değerlendirmelerde Zonguldak il genelinde Ereğli, Alaplı ve Devrek'in diğer yerlere göre az geride olduğu belirlendi. Kamuoyunda konuşulan görevden alındı, alınacak söylemlerini duyuyoruz. Görevden alınma nedenleri belirlidir, onun haricinde görevden alma olayı olmaz. Eksiklik varsa eksikliklerin giderilmesi birlik ve beraberlik içerisinde sağlanır. Biri gö-revden alınacaksa da görevden alınır. Biz Zonguldak'a hizmet edebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" sözleri ile değerlendirdi.