AK Parti Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik, AK Parti Devrek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Terzi ve yönetimi, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Belediye Meclis üyeleri ve Çaydeğirmeni köy muhtarları, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ı, TBMM'de ziyaret etti.  
AK Parti'nin grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı dinleyen, AK Partililer, şeref salonunda Başbakan Erdoğan'la birlikte fotoğraf çektirdi. 
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek ve Çaydeğirmeni teşkilat mensuplarından oluşan heyetle, öğle yemeğinde bol bol sohbet etti. Heyetle birlikte AK Parti Genel Merkezi'ne geçen Milletvekili Ulupınar, misafirlerini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Süleyman Soylu ve MKYK Üyesi ve AR-GE Başkan Yardımcısı Emine Çift ile görüştürdü.  
Ulupınar, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Devrek İlçe Başkanımın, Devrek Gençlik Kolları Başkanım ve yönetimi ile Çaydeğirmeni Belediye Başkanım, Belediye Meclis üyeleri ve muhtarlarımızın ziyaretinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. İlimiz için tüm teşkilatlarımızla el birliğiyle çalışıyoruz. İnşallah birlikte çok güzel hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin her zaman yanındayım. Gençleri-mizin çok iyi yerlere gelmesi, en iyi şekilde eğitim görmeleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.