Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Kdz. Ereğli ilçe yönetim kurulu gönderdiği yazılı açıklamasında,  Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve Yönetim Kurulu Üyelerini,  İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyaret ettiklerini şöyle açıkladı:  

"Gerçekleştirilen ziyarette, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, 2. Kez ilçe başkanlığına seçilen Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek, başarılar diledi.

Bölgedeki ekonomik sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulunan Tezel ve Ocakcı, ülke ve bölge ekonomisinin içinde bulunduğu kötü gidişattan ve Esnafların sıkıntıları üzerinde fikir alışverişinde bulundu. Kent ekonomisinin canlanmasına yönelik projelerin hayata geçirilmesi gerekliliğine vurgu yapıldı. Üniversitenin yapımı ve kentimize yapacağı ekonomik katkı üzerine konuşuldu.


Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ‘de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı ve yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti."