THK 40. Genel Kurulunda Genel Başkanlık seçiminde Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, Şube Başkan Yardımcısı Aydın Öztürk delege olarak oy kullandılar.

Türk Hava Kurumu (THK) 40. Genel Kurulu'nda, kurumu 3 yıl süreyle yönetmek üzere Genel Başkanlığa emekli Tümgeneral Osman Yıldırım seçildi. 448 delegenin oy kullandığı genel kurulda 2 başkan adayı yarıştı. THK Isparta Şube Başkanı Zafer Çağlar ile emekli Hava Pilot Tümgeneral Osman Yıldırım'ın aday olduğu seçimlerde Yıldırım, 441 geçerli oyun 308'ini alarak THK Genel Başkanlığına seçildi.  Seçimlerde, THK Genel Yönetim, Merkez Denetleme ve Merkez Disiplin kurulları üyeleri de belirlendi. Emekli Hava Pilot Tümgeneral Osman Yıldırım, 1952 yılında Ankara'da doğdu. 30 Ağustos 1972'de Hava Harp Okulundan mezun olan Yıldırım, 2009'a kadar Hava Kuvvetleri Komutanlığında değişik görevlerde bulundu. Yıldırım, evli ve 2 çocuk babası.
Türk Hava Kurumu (THK) 40.Genel Kurulu'na Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, Şube Başkan yardımcısı Aydın Öztürk delege olarak oy kullandılar. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Niyazi Özcan da konuk olarak katıldı.                                                                                                                                            Türk Hava Kurumu gelirlerini arttırmak için yeni açılımlar yapacak, Uzay ve Havacılık üniversitesi kurulması, 81 ilde öğrenci yurtları, yoksul ve muhtaç öğrencilere yardım ve burs verilmesi, THK Kargo şirketi kurulması ve daha birçok gelirlerini arttırıcı projeler en kısa zamanda hayata geçirileceği belirtildi.