Türk Hava Kurumu Kdz. E-reğli Şubesi, "Gökyüzünden Türkiye Manzaraları" isimli fotoğraf sergisini Kdz.Ereğli'ye getiriyor.
Türkiye' de şube bazında ilk kez açılacak olan sergi 21 Haziran Pazartesi günü Atatürk Kültür Merkezi Osman Zeki Oral Sergi salonunda saat 12.30'da gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili olarak basın toplantısı düzenleyen Türk Hava Kurumu Kdz.Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, sergiye tüm Ereğli ve bölge halkını davet etti. 150 eserin yer alacağı serginin açılışının sonrasında da yamaç paraşütü gösterisi yapılacağını dile getiren Muhammet Likoğlu, Festival etkinlikleri ve Şube olarak yapılan çalışmalar hakkında da şu bilgileri verdi, "Türkiye' de şube bazında "Gökyüzünden Türkiye Manzaraları" isimli fotoğraf sergisi Ereğli'de Osman Zeki Oral Sergi salonumuzda Pazartesi günü açılacak. Sergi' de 150 adet eser sergilenecek. Bununla birlikte aynı gün yamaç paraşütü etkinliğimiz olacak. Bu etkinliklere tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.
FESTİVAL ETKİNLİKLERİ
Likoğlu ayrıca, 17. Sevgi Barış Dostluk Festivalinde de etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, "Festival etkinlikleri çerçevesinde 1. Gün Türk Hava Kurumu tanıtıcı sinevizyon gösterimiz olacak. Aynı gün Erdemir stadından da saat 15.00 ve 16.00 arasından da yamaç paraşütü ve radyo kontrollü model uçak gösterimiz olacak. Bununla birlikte de Ereğli' de gençlerimize havacılığı sevdirmek amacıyla, yaptığımız araştırma sonrasında tespit ettiğimiz havacılıkla ilgilenen birçok vatandaşımızla birlikte bir dernek kurmayı planlıyoruz. Bunun içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.