Kdz Ereğli Türk Hava Kurumu Şube Başkanı ve Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Likoğlu, Kdz Ereğli Türk Hava Kurumu Yönetim Kurulu üyesi Aydın Öztürk  ve Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Niyazi Özcan ve TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar Türk Hava Kurumu genel Başkanlığına yeni seçilen Em. Tümgeneral Sn. Osman Yıldırım'ı makamında ziyaret ettiler.
Kdz Ereğli Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Muhammet Likoğlu Genel Başkanı Sn OsmanYıldırım'a yeni görevinde başarılar diledi.
Göreve yeni gelen Genel başkan üstlendiği görevi en güzel şekilde başarılarla dolu geçirmek istediğini ve burada da şube başkanlarına çok görev düştüğünü, Kdz Ereğli'den de çok umutlu olduğunu dile getirdi.
Likoğlu da göreve yeni geldiğini ve kdz Ereğli Türk Hava Kurumunu adını yapılacak olan hizmetlerle çok güzel yerlere taşıyacağını belirtti. Likoğlu, Osman Yıldırım'a Kdz Ereğli'nin sosyal ve ekonomik durumu ile ilgili bilgiler verdi. Osman Yıldırım da kendisinin Kdz Ereğli için elinden geleni yapacağını belirtti.  Hoş bir sohbet havasında geçen görüşmeden sonra Genel Başkan ziyaretten dolayı çok  memnun olduğunu ve en yakın zamanda Kdz Ereğli'yi ziyaret edeceğini söyledi.