Türk Hava Kurumu Kdz.Ereğli Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunuldu. Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, havacılık faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında kavurma yardımının ardından yoksul ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunduklarını söyledi.
Likoğlu yazılı açıklamasında, Kdz Ereğli THK Şube Başkanlığı olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında sosyal sorumluluğumuz kapsamında yoksul ve ihtiyaç sahibi ailelere kavurma yardımının ardından gıda yardımı yapılmıştır. Şubemiz imkanları dahilinde ve Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile İlçemiz İşadamlarından Yazıcıoğlu Şirketler Grubu,Yazıcıoğlu Kardeşler tarafından yoksul ve ihtiyaç sahibi kişilere dağıtılmak üzere Şubemize verilen Ramazan gıda kolileri Şube Başkanlığımız tarafından yoksul ve ihtiyaç sahiplerine titizlikle ulaştırılarak dağıtılmıştır.
Kdz Ereğli THK Şube Başkanlığı olarak  Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odamıza ve Yazıcıoğlu Şirketler Grubuna teşekkür ederiz. Barış kardeşlik, birlik, beraberlik, rahmet ve bereket  ayı olan Ramazan ayının Kdz Ereğli ve Bölge halkımıza hayırlı olmasını dilerim dedi.