Türk Hava Kurumu Kdz.Ereğli Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kdz.Ereğli İlçe Kaymakamlığı görevine atanan İbrahim Çay, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığına atanan ve 30 Ağustos itibari ile Tuğamirallik rütbesine yükselecek Albay A.Sadi Ünsal, Kdz.Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Yüzbaşı Engin Özkul'u makamında ziyaret ederek hem yeni görevlerinde başarılar diledi hem de Türk Hava Kurumu Kdz.Ereğli şubesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Türk Hava Kurumu Kdz.Ereğli Şubesinden konu ile ilgili olarak gönderilen metin aynen şu şekilde:

THK Kdz. Ereğli Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamlık görevine yeni atanan Kaymakam İbrahim ÇAY'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette THK Şube başkanı Muhammet Likoğlu yaptığı konuşmada kaymakam İbrahim Çay'a hoş geldiniz diyerek yeni görevinde başarılar diledi. İlçenin sosyal ekonomik ve kültürel konularında bilgi sundu. Ereğli ile ilgili konular hakkında kurum olarak her zaman olduğu gibi bundan sonrada ellerinden gelen desteği ve gayreti gösterecekleri ifade etti, Kaymakam İbrahim Çay'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti. Birlik beraberlik içerisinde güzel  Ereğli'mizin dahada yukarılara yükseltilmesi için gerekenlerin yapalacağıni ifade etti.

Ayrıca THK EREĞLİ Şube Başkanı Muhammet  Likoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Karadeniz bölge ve garnizon komutanlığı görevine atanan Tuğamiral A.Sadi ÜNSAL'ı makamında ziyeret ederek hoş geldiniz ve yeni görevinde başarılar diledi.Kurum ve EREĞLİ hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.Tuğamiral Sadi Ünsalda ziyeretten duyduğu memnunniyeti belirterek teşekkür etti.Son olarak Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden  başkan ve yöneticileri J.Yzb.Engin ÖZKUL'u ziyaret ettiler.