Türk Hava Kurumu'nun 86.yıldönümü kutlamalarına yoğun ilgi devam ediyor, bir çok kurum kuruluş dernek başkan ve yöneticileri ve vatandaşlar THK'nin 86.kuruluş yıldönümünü kutlamak için Kdz Ereğli Şube Başkanlığına ziyarette bulundu.

 

Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç ve yönetim kurulu üyeleri, TSO meclis Başkanı Zeki Us ve meclis üyeleri, siyasi parti İlçe başkan ve yöneticileri, ADD Kdz.Ereğli Şube Başkanı Semih Özkök ve CHP Kdz.Ereğli önceki İlçe Başkanı Milletvekili aday adayı Yaşar Balcı, Türk Hava Kurumu Kdz.Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu'nu ziyaret ederek THK'nin 86.kuruluş yıldönümünü kutladılar.

Ziyaretlerde Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, ziyaretçilere Türk Hava Kurumu'nun tarihçesi faaliyetleri ve Ereğli Şubesinin  çalışmaları hakkında geniş bilgiler verdi. THK'nin önemli bir kurum olduğunu kuruma herkesin sahip çıkmasını istedi.

 

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç'de konuşmasında THK'nin kuruluşundan bugüne kadar Ülkemizde çok önemli hizmetler ve görevler üstlendiğini Türkiye'nin güzide kurumlarından biri olduğunu ve TSO yönetimi olarak her zaman ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirterek Şube Başkanı Muhammet Likoğlu'na ve yönetimine başarılar diledi. 

 

THK Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek  göreve geldiğinden bugüne TSO'nun THK'ye verdiği maddi manevi destekten ve ziyaretten dolayı teşekkür etti. Likoğlu TSO Başkanı Mehmet Genç'e THK tarafından Kdz.Ereğli'nin havadan çekilmiş fotoğraflarının albümünü hediye etti.