Kdz Ereğli THK  Kdz. Ereğli Şube yönetimi teşekkür belgesi dağıtarak yaptığı ziyaretlerde önce Türk Metal Sendikası şube Başkanı Yusuf Odabaş'ı ziyaret etti.

Şube Başkanı Muhammet Likoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Sat Önder ve Erdal Elbir Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'ı makamında ziyaret ederek sendikanın Erdemir ile sürdürülen  toplu sözleşme görüşmelerinin  işçilerin mutlu olacağı şekilde sonuçlanmasını ve hayırlı olmasını dilediler.

THK Şube Başkanı Likoğlu, Türk Metal Sendikasının Kdz Ereğli'de önemli sivil toplum kuruluşu olduğunu Kdz Ereğli'ye sosyal ve ekonomik olarak katkılarının büyük olduğunu belirterek sendikamız, işçilerimiz ve diğer sivil toplum kuruluşları ile herzaman birlik beraberlik içerisinde olduklarını, Ereğli'nin sosyal ve ekonomik olarak geldiği noktadan çıkışın birlik ve beraberlik içerisinde aşılabileceğinin altını çizdi.
Türk Metal Sendikasının ve Erdemir işçisinin THK'na fitre zekat konusunda gösterdiği duyarlılık ve katkılarından dolayı THK Genel Başkanlığı adına ve Kdz Ereğli Şube Başkanlığı olarak t Teşekkür Belgesi sunulduğu ziyaret de konuşan Odabay da, THK'nin önemli bir kurum olduğunu ve başarılı çalışmalarını takip ettiklerini ve herkesin THK'na sahip çıkarak destek vermesi
gerektiğini ifade etti.

THK Kdz.Ereğli Şube yönetimi daha sonra da Metal Koop. Başkanı Erdal Özdemir'i de ziyaret ederek kurban derisi bağışı ve desteklerinden dolayı Teşekkür Belgesi sundu.