İstamonu Fuarcılık tarafından organize edilen ve TOBB tarafından Türkiye’nin ilk ve tek bölgesel fuarı olarak açıklanan Batı Karadeniz Turizm Tanıtım ve İş birliği Fuarı BAKAF 2018’in resmi  sponsorunun  Türk Hava Yolları (THY) olduğu ve KOSGEP’in de destek verdiği şöyle bildirildi:

Bartın, Bolu, Çankırı, Düzce, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Zonguldak illeri turizm, eğitim ve yatırım fırsatlarıyla 27-30 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da bir araya geliyor.

Uluslararası turizm otoriteleri ve konuk ülke katılımları ile Batı Karadeniz turizm değerlerini ve yatırım fırsatlarını kıtalararası düzeyde tanıtacak olan BAKAF 2018 katılımcılarının Türkiye uçuşları için ulaşım sponsorluğunu Turkish Conventions uygulamasıyla çözüm ortaklığı anlaşması doğrultusunda THY ile gerçekleştirdi.

Sponsorluk anlaşması gereği BAKAF 2018 Fuarı’na katılacak ülkelerden gelecek olan delegasyonların Türkiye seyahatlerinde uçuş indirimi ve çeşitli olanaklardan yararlanabilme imkanı bulunuyor. İstamonu Fuarcılık ile THY arasında imzalanan anlaşmayla BAKAF 2018’in yabancı davetlileri bu anlaşmayla Batı Karadeniz’in eşsiz turizm güzellikleri ve yatırım olanaklarıyla da tanışma fırsatı yakalayacaklar.


30 ülkeden 300 katılımcı yer alacak

Uluslararası Üniversiteler Birliği tarafından bu yıl 14’ncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Modern Teknoloji ve Dijital Yayıncılık Konferansı, BAKAF 2018 ile eş zamanlı olarak İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. 

27-30 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Batı Karadeniz Turizm Tanıtım ve İş birliği Fuarı BAKAF 2018 ile eş zamanlı olarak düzenlenen ve Uluslararası Üniversiteler Birliği’nin organize ettiği 14. Uluslararası Modern Teknoloji ve Dijital Yayıncılık Konferansı’nda 30 ülkeden 300 katılımcı yer alması planlanırken  Sudan, Somali ve Lübnan ülkeleri  başta olmak üzere birçok ülke de bakan düzeyinde katılımın gerçekleşeceği bildirildi.


KOSGEB destekli

2018 yılın da açıklanan ve  ana fuar takvimi içerisinde 474 fuar arasında yer alan BAKAF 2018, Batı Karadeniz Turizm Tanıtım ve İş Birliği Fuarı, KOSGEB ile yaptığı anlaşma  sonucunda fuara katılımcı olan KOBİ’lere ve turizm şirketlerine de yüzde 25 katılım desteği sağlayacak