Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu ve Türkiye Taş Kömürleri Kurumu Armutçuk Müessesesi İşletme Müdürü Hasan Yılmaz,14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla; Sağlık Bakanlığı Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Muharrem Erdem'i makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyarette bir konuşma yapan Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu, Başhekim Muharrem Erdemin'in şahsında tüm hastane personelinin ve ülke genelindeki sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladığını söyledi. Erdem'in, uzun yıllar Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini büyük bir özveri ve başarıyla sürdürdüğünü belirten Yazıcıoğlu, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi.

 

Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör de, Başhekim Muharrem Erdem ve tüm personelin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı. Ömerli mevkiinde yapımına başlanan yeni hastane ile ilgili Başhekim Muharrem Erdem'den bilgiler alan Belediye Başkanı Aydın Güngör, Ereğli'nin sağlık alanında sürekli gelişim gösterdiğini ve yapılacak yeni hastane ile tüm bölgenin ihtiyacının karşılanacağını söyledi.

 

Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak ise 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Başhekim Muharrem Erdem'i ziyaret ettiklerini belirterek, Tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutluyorum dedi.

 

Başhekim Muharrem Erdem'in çalışkan ve gayretli bir hekim olduğunu ifade eden Çolak, Muharrem Bey'i çok seviyoruz, kendisi değerli bir ağabeyimizdir. Bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmak istemedik. Şahsında tüm hastane personelinin ve ülkemizdeki tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum dedi.

 

Ziyaret, mevcut hastane ve yapımına başlanan yeni hastane üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.