İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Zonguldak Anadolu Öğretmen Lisesi son sınıf öğrencileri, Müdür Yardımcısı Ayla Dilek ve Rehber Öğretmen Gonca Pelenkoğlu ile birlikte Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Tıp Fakültesi ve Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni gezerek, bilgi aldılar.
Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nejat Demircan ve Başkoordinatör Prof. Dr. Banu Doğan Gün eşliğinde Tıp Fakültesi Öğrenci Amfileri, Multidisiplin Laboratuvarı, Tıbbi Biyoloji ve Tıbbi Genetik Laboratuvarlarını gezerek Yrd. Doç. Dr. Zehra Safi Öz ve Yrd. Doç. Dr. Sevim Karakaş Çelik'ten bilgiler aldılar. Daha sonra Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne geçen öğrenciler, bazı poliklinikleri gezdikten sonra Prof. Dr. Banu Doğan Gün eşliğinde Patoloji Laboratuvarı'nı, Doç. Dr. Elif Aktaş eşliğinde Mikrobiyoloji Laboratuvarı'nı, Yrd. Doç. Dr. Berrak Güven eşliğinde Biyokimya Laboratuvarı'nı gezerek, uzmanlardan merak ettikleri konular hakkında bilgiler aldılar.
Öğrenciler son olarak Doç. Dr. Hilal Ayoğlu ve Doç. Dr. H. Bülent Uçan eşliğinde ameliyathaneleri gezerek, farklı bir deneyim yaşama fırsatı bularak, ziyareti tamamladılar.