Alaplı'da bir TIR'ın otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı sürücü ise sıkıştığı araçtan yaklaşık yarım saatlik çalışma sonrası çıkarılabildi.

Edinilen bilgiye göre, kaza Alaplı ilçesi yeni köprü çıkışındaki kavşakta meydana geldi. Ereğli istikametinden Akçakoca İstikametine seyir halinde olan S.T yönetimindeki 14 BY 601 plakalı TIR yalı kavşağındaki kırmızı ışıkta bekleyen F.Ç yönetimindeki 34 VD 5316 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobil sürücüsü F.Ç yaralı olarak araçta sıkıştı.  Çevredekilerin durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine ambulans ve İtfaiye ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ve sağlık ekiplerince yaklaşık yarım saatlik bir çalışma sonucu sürücü F.Ç sıkıştığı araçtan çıkarılarak sağlık ekiplerince Kdz. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazada başından ve boynundan yaralanan otomobil sürücüsü F.Ç'nin Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde tedavisinin sürdüğü, müşahede altında tutulduğu hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

TIR sürücüsü S.T'nin  ise ifadesi alınmak üzere Alaplı Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü belirtilirken, kaza nedeniyle trafik yaklaşık bir saat süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Kazada, otomobilin çekici ile olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.